10 Ocak 2011 Pazartesi

Britney Spears: Hold It Against Me



Aslında şarkı bu kadar taze ve ben bu kadar heyecanlıyken yazmak doğru değil ama bir an önce paylaşmak lazım! Spears'ın Mart'da çıkacak 7. albümünün ilk single'ı Hold It Against Me 10 Ocak gecesi ITunes'da satışa çıkacaktı. Biz Amerika'yı beklerken geçen yıl da yılbaşına ilk giren ülke olup Taraf Gazetesini sinirlendiren Yeni Zelanda'dan geldi bomba ve şarkı YZ Itunes Store'dan tüm dünyaya birden yayıldı.


Spears'ın Hold It Against Me'si bugüne kadar yaptığı tüm şarkılardan farklı. Bariz bir disko marşı, club canavarı ve techno/trance patlaması. Çok uzun zamandır bir Spears şarkısında duymadığımız Breakdown'ı ise yapılacak koreografi'yi düşündükçe hem hiç olmadığı kadar heyecanlandırıyor hem de bir yandan korkutuyor. Spears bu derece çılgın bir şarkının altından kalkmaya hazır mı? Son iki albümünü "comeback" beklentileri içinde sunan ve kendini tekrar ispatlamaya çalışan pop prensesi bu şarkıyı kabul edip, ilk single olarak yayınlamaya karar verdiğine göre EVET HAZIR! Artık "Britney toparlanabilecek mi? Eski günlerine dönebilecek mi?" sorularını bırakıp sadece müziği konuşturmanın vakti geldi çünkü. Circus ile suya ayağını değdirip alışmaya çalışan Spears bu şarkıyla muhteşem bir dalış gerçekleştiriyor. Ve 7. albüm Spears'ın tahtı geri aldığı albüm olacak, Hold It Against Me bunun fermanı!

PS: Şarkıyı yukarıdaki tumblr adresinden dinleyebilirsiniz. Tavsiyem o canavar basların tadını çıkarabilmek için iyi bir ses sisteminde, yoksa kulaklıkta dinlemeniz.

Hiç yorum yok: